"Artificial Animals Riding On Neverland"

Oh boy! Το έχω λιώσει σήμερα αυτό το δισκάκι. Προσεγμένη παραγωγή, ενδιαφέρουσα μουσική, όμορφοι στίχοι. Οι AaRON είναι ο Simon και ο Oliver. Είναι από την Γαλλία και κυκλοφόρησαν φέτος την πρώτη τους δουλειά.

U Turn (Lili)

Σχόλια

Ο χρήστης gone4sure είπε…
Καταπληκτικό δισκάκι.
Τουλάχιστον σε ατμόσφαιρα
(Τα τραγούδια θέλανε ακόμα...)
Δεν ακούστηκν στην ΕΛλάδα και είναι κρίμα γιατί είναι ήχος που αγαπάνε (θεωρητικά) οι Έλληνες.
Ο χρήστης mystery falls down είπε…
Αν είχε άλλα δύο τραγούδια σαν το "Endless song" και το "U turn (Lili)" θα κατάφερναν ότι οι Starsailor με το "Love is here".
Ο χρήστης Unknown είπε…
gone4sure : Μου έφτιαξε την μέρα το δισκάκι αυτό.Άργησα να το ανακαλύψω αλλά χαλάλι.Γιατί δεν ακουστήκαν στην Ελλάδα πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω.

mystery falls down : Κανονικά δεν θα έπρεπε να σου μιλάω μιας και έκανες την ιεροσυλία να αφήσεις iliketrains όχι εκτός πεντάδας αλλά εκτός εικοσάδας (ακούσατε ακούσατε)αλλά τι να κάνεις που σε συμπαθώ ιδιαίτερα. Δεν ξέρω αν τα κατάφερναν ωσάν τους Starsailor αλλά εχθές που τους ακούγαμε με ένα φίλο τους προαναφερθέντες μας φέρανε στο μυαλό.

Καλή συνέχεια στην ψηφοφορία και στους δύο σας.
Ο χρήστης H2O είπε…
Όντως καταπληκτικό άλμπουμ !

Πάντως μερικές φορές έχει τόσο πλάκα να γυρνάς μήνες πίσω σε κάποιο blog και να διαβάζεις τα σχόλια σου..αν μη τι άλλο νοσταλγία :) (αυτο πήγαινε για σένα Mystery όταν σχολιάζαμε το ίδιο άλμπουμ τον Απρίλιο :) αα ρε πως περνάνε οι μήνες :))

Όσο για σένα zeugolator περριτό να σου πω οτι όλες οι προτάσεις σου είναι μία και μία

Δημοφιλείς αναρτήσεις