Come-back

Οι Σουηδοί επιστρέφουν. Μετά απο τρία πολύ καλά άλμπουμ, ένα φανταστικό live στο ξυλουργείο του Μύλου, οι Logh θα μας χαρίσουν νέες συγκινήσεις. Τέλη Μαρτίου κυκλοφορεί το North για λογαριασμό της Bad Taste Records.

Release Date 2007-03-28
Releasedates: Sweden: 28/3 - Germany: 5/4 - Rest of Europe: 9/4

Tracklist:
# 1
Saturday Nightmares
# 2
Weather Island
# 3
The Invitation
# 4
All the Trees
# 5
Death to My Hometown
# 6
The Black Box
# 7
Forest Eyes
# 8
Thieves in the Palace
# 9
Sometimes
#10 A New Hope

Σχόλια

Ο χρήστης mystery falls down είπε…
Που το μυρίστηκες ότι ετοιμάζουν νέο δίσκο; Η συναυλία τους ήταν καθηλωτική. Αξέχαστη εμφάνιση. Η κιθαριστική ένταση εναλλασσόταν με την (εκκωφαντική) σιωπή και τις μελωδίες, τα φωνητικά του Mattias Friberg (που είχε μαζί του αρκετές κιθάρες) έδιναν χώρο στα συναισθήματα να αναπνεύσουν και να μας πνίξουν με ευτυχία. Δύο encore και στο τέλος συνομιλία με τον τραγουδιστή. Είχα προετοιμαστεί τόσο καλά και όταν τον πλησίασα άρχισα να του μιλάω αρκετά γρήγορα (στα αγγλικά). Στην αρχή δεν αντιλήφθηκε την παρουσία μου και μου ζήτησε να επαναλάβω αυτά που έλεγα. Μάλλον ούτε τη δεύτερη φορά κατάλαβε όλα όσα είπα (αν και απαντούσε), οπότε αποφάσισα να χρησιμοποιήσω την τακτική που δεν αποτυγχάνει ποτέ. Τον χτύπησα ελαφρά στον ώμο κούνησα το χέρι και στο τέλος χαμογέλασε. Περιττό να αναφέρω ότι μου υπέγραψε το "A sunset panorama" (αν& είναι η πιο αδύναμη δουλειά τους)
Ο χρήστης Unknown είπε…
Βασικά πήρα και να ακούσω στην δουλειά τον πρώτο τους και σκεφτηκα οτι περασε καιρός απο το sunset...οπότε κάτι θα ετοίμαζαν,τελικά έπεσα μέσα.Η αλήθεια είναι οτι με τόσα άτομα πάνω στην σκηνή θυμίζανε ποστ ροκ μπάντα.Φανταστική εμφάνιση,φοβερή φωνή το Friberg και τρελές μελωδίες.Όσο για το sunset δεν θεωρώ οτι είναι η πιο αδύναμη δουλειά τους, η πιο ήρεμη και πιο στρωτή ίσως.Τα πάω με χίλια τα παληκάρια και θα έκανα και το ταξίδι Αθήνα-Θεσσαλονίκη για να τους δω και πάνω και δω ευχαρίστως.

Δημοφιλείς αναρτήσεις