North Strike

Infidelity

Infidelity

Infidelity

Infidelity

2L8

2L8

2L8

2L8

Η κάθοδος των βορίων, έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η χθεσινή εμφάνιση των Κόρε Ύδρο, Infidelity και 2L8. Ο κόσμος δεν ήταν πολύς, δεν ξέρω το γιατί, αλλά τα 300 άτομα που βρέθηκαν στο Gagarin πρέπει να πέρασαν καλά, νομίζω δηλαδή. Ξεκίνημα με Κώστα Βοζίκη, χωρίς την υπόλοιπη μπάντα, γεγονός που δυσαρέστησε κάποιους, αλλά με την εμφάνιση που μας χάρισε πιστεύω οτι αποζημίωσε στο έπακρο. Ακούσαμε και ένα νέο τραγούδι για το φινάλε, λιγότερο πειραματικό από τα συνηθισμένα, με την συνοδεία ηλεκτρακουστικής κιθάρας. Συνέχεια με Infidelity, τους έβλεπα για πρώτη φορά και η αλήθεια είναι ότι ζωντανά μου αρέσανε περισσότερο και από το cd. Μια εμφάνιση που μαρτύρησε πως τα παιδιά έχουν φάει πολλές ώρες στις πρόβες. Παίξανε τραγούδια από το ‘’viewer from a black star’’ αλλά και νέα κομμάτια καθώς και διασκευή το ‘’Transmission’’ των Joy Division.Κλείσιμο της νύχτας με Κόρε Ύδρο, δεν είχα ακούσει κάτι από την δουλειά τους οπότε περίμενα το οτιδήποτε. Μουσικά μου αρέσανε αρκετά, ωραίες συνθέσεις, δεμένη μπάντα, εκεί που μου το χάλασαν ήταν τα φωνητικά, τόσο ο ελληνικός στίχος όσο και οι φωνητικές ικανότητες του τραγουδιστή μου χτυπούσαν κάπως περίεργα στο αυτί. Δεν πρόλαβα όλο το σετ τους γιατί έπρεπε να φύγω αλλά όσο είδα δεν με κέρδισε.

Υ.Γ Περισσότερο φωτογραφικό υλικό --------->Εδώ

Σχόλια

Ο χρήστης mystery falls down είπε…
Συγχαρητήρια για την ανταπόκριση. Ο ανταγωνισμός υπέστη συντριβή. Φαντάσου να είχες γρηγορότερη σύνδεση πόσες ακόμα φωτογραφίες θα δημοσίευες. Χρειάζονται λίγες ακροάσεις για να συνηθίσεις τα φωνητικά των Κόρε. Ύδρο, αλλά μετά δύσκολα αντιστέκεσαι. Τους Infidelity δυστυχώς δεν τους έχω παρακολουθήσει ποτέ ζωντανά (μέγα σφάλμα από ότι διαβάζω). Τέλος ότι και να δηλώσω για τον Κώστα είναι λίγο. Εξαιρετικός. Δε θα έχανα εμφάνισή του με τίποτα. Ατυχώς... ταλαντούχος (και πάλι λίγο είναι). Σε ένα μήνα θα τον ξαναδείτε. Αν δεν έχει προγραμματίσει συναυλία στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες βδομάδες θα πρέπει να το σκεφτώ ξανά. Πάντως 300 άτομα είναι λίγα. Τόσα μαζεύονται και στο Ξυλουργείο.
Ο χρήστης stereonova είπε…
poly oraies fotografies..dose ligo akomi prosoxi stous kore..kai mena stin arxi me xenisan alla pleon tous theoro poly simantikous..o 2l8 mou aresei eite einai monos sti skini eite me tin mpanta tou..oso gia tous infidelity 17 martiou sto sugar...an stin athina eixan toso kosmo tote sti serres..skisame !!
Ο χρήστης H2O είπε…
Ήταν όντως καταπληκτικοί,νομίζω πως όλοι περάσαμε τέλεια..Συγχαρητήρια για τις φωτογραφίες για άλλη μια φορά..Πάντως έχει πλάκα πως όλοι ήμασταν εκεί ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις