Λαντέρνα

Henry Frayne

Henry Frayne--->LANTERNA

"Lanterna"

Serpentine

Serpentine

Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να έχει κόσμο στους Lanterna, βέβαια όχι και 150 άτομα με το ζόρι, αλλά τι να κάνεις! Μετά από 3 μέρες βέβαια, σκέφτομαι ότι ένα από τα καλύτερα εκείνης της βραδιάς ήταν ο λίγος κόσμος. Άνθρωποι που ήρθαν γιατί αγαπάνε τους Lanterna και είχαν όρεξη να τους/τον δουν ζωντανά. Έτσι λοιπόν μετά από πολύ καιρό, ειλικρινά δεν θυμάμαι πόσο, συνάντησα ένα αξιοπρεπές κοινό, που η μόνη φασαρία που έκανε ήταν όταν χειροκροτούσε. Οι Serpentine που ανοίξανε την βραδιά δυστυχώς δεν καταφέρανε να κερδίσουν το ενδιαφέρον μου, αν και δε λέω η μισή ωρίτσα πέρασε χωρίς να το καταλάβω, σχετικά ευχάριστα. Κάπου εκεί εμφανίζεται η ψηλόλιγνη φιγούρα του Henry Frayne ανεβαίνουμε όλοι πάνω στο post rock ambient-ίζον όχημα του και ξεκινάμε το ταξιδάκι μας. Φανταστικές μελωδίες, τραγούδια κυρίως από το πρόσφατο “Desert Ocean” και το “Highways” (2004), μιάμιση ώρα απόλαυσης και χαλάρωσης. Ευχαριστώ πολύ κύριε Henry!

Σχόλια

Ο χρήστης mystery falls down είπε…
Συγχαρητήρια για τις ανταποκρίσεις (τόσο για το φωτογραφικό υλικό όσο και για την εικόνα που σχηματίζεις με τις λέξεις σου). Αν και θα έπρεπε να σχολιάσω για την κάθε μία ξεχωριστά. Το μόνο κοινό βέβαια ήταν η Monika! Οι Lanterna δε με ενθουσιάζουν αλλά αν κρίνουμε από το γεγονός ότι συμβαίνουν αρκετές συναυλίες τον ίδιο καιρό τότε μπορεί να δικαιολογηθεί η απουσία κόσμου. Ελπίζω στα Yuria να επικρατούσε το αδιαχώρητο.

ΥΓ. Η Adsl σύνδεση εικάζω ότι δεν έχει επανέλθει. Αυτές τις μέρες άκουγα το Enjoy eternal bliss και διαπίστωνα και πάλι ότι είχες δίκιο.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Ευχαριστώ mystery για τα παραπάνω. Δυστυχώς δεν βλέπω να έχω dsl πριν το νέο έτος, τι να κάνω ο κακομοίρης, υπομονή (ο εργολάβος φαίνεται να άρχισε το έργο του, χωρίς να λάβει βέβαια υπόψην του την αίτηση μου ξεκίνησε την επέκταση απο την άλλη μεριά,που θα πάει όμως θα φτάσει και έδω). Στα Yuria είχε αρκετό κόσμο, μια χαρά ηταν. Περιττό να πω οτι και το δικό σου το έργο (ανταποκρίσεις,συνεντεύξεις,απόψεις....κτλ) είναι απο τα πιο αξιόλογα.
Ο χρήστης H2O είπε…
Για άλλη μια φορά ήμασταν στον ίδιο χώρο..προσωπικά δεν περίμενα να έχει καν 150 άτομα, πάλι καλά.

Η συναυλία ήταν απόλαυση !

Δημοφιλείς αναρτήσεις