6 και Σήμερα

Ambient, Electronica, Jazz, αυτοσχεδιασμός, πάρτο όπως θέλεις. Οι C.O είναι στην μουσική ότι ο David Lynch στο σινεμά κατά την άποψη μου. Δεν σου προσφέρουν τίποτα έτοιμο στο πιάτο σου, και το παραμικρό δείγμα δουλειάς τους είναι προσεγμένο, στημένο καλά, και έχει την δύναμη να σου προκαλέσει το ενδιαφέρον και να σε βάλει σε σκέψεις. Το live στο Gagarin μπορεί να είναι λιγάκι κουραστικό μιας και τέτοιου είδους συγκροτήματα θα ηταν καλύτερα να τα βλέπαμε σε θέατρα (όπως στο θέατρο Χόρν είδαμε τους Current 93) αλλά σίγουρα θα αξίζει τον κόπο και την ορθοστασία!

Cinematic Orchestra - Man With A Movie Camera - 2003 (Ninja Tune)

Cinematic Orchestra - Every Day - 2002 (Ninja Tune)

Cinematic Orchestra - "Remixes 1998 - 2000" - 2000 (Ninja Tune)

Cinematic Orchestra - "Motion" - 1999 (Ninja Tune)

Σχόλια

Ο χρήστης WinterAcademy είπε…
εγώ αισθάνομαι τώρα λίγο γρουσουζλεμές -που έλεγε και η γιαγιά μου- μ'αυτό που θα πω, αλλά από τη μια γκρινιάζουμε εδώ πάνω με τις ελάχιστες συναυλίες, κι από την άλλη πάνε και βάζουν τρεις (juliette, cin.orchestra, monika) μέσα στην εβσομάδα του φεστιβάλ κινηματογράφου. Ειδικά όμως οι C.O. αν κ δεν τους ξέρω σχεδόν καθόλου, πρέπει να είναι εξαιρετικοί, οπότε μεγάλο το δίλημμα.

(great site btw)
Ο χρήστης Unknown είπε…
Έχεις δίκιο με αυτό που λες. Μεγάλο το δίλημμα. "Ευτυχώς" δε μου δώσανε την άδεια για ανέβω και έγω Σαλόνικα για το φεστιβάλ και έτσι δεν έχω να διαλέξω. Όπου και αν πας πάντως καλά να περάσεις.
Ο χρήστης WinterAcademy είπε…
thx. ελπίζω να εννοείς άδεια από τη δουλειά κ όχι από κανένα στρατό έτσι? LOL
(ααααχ τωρα θυμήθηκα τις διαδρομές σάππες - θεσσαλονίκη και λαμία - αθήνα με απλή έξοδο για να δω tindersticks κ dodgy αντίστοιχα κ μελαγχόλησα που χτες δεν ξεκουνηθηκα να δω τον 2l8..)
Ο χρήστης Unknown είπε…
Nai apo thn douleia lew mono poy geia mena doyleia einai o stratos.Damn it!Kakws den phges, apo oti diavazw kai vlepw htan poly kala.

Δημοφιλείς αναρτήσεις