Sun Gangs

Τρία χρόνια χρειάστηκαν στον Finn Andrews και την παρέα του για να γυρίσουν στην δισκογραφία. Με δύο καταπληκτικές δουλειές στα μπαγκάζια τους και ένα συμβόλαιο στην Rough Trade δεν υπήρχε λόγος βιασύνης. Φυσικά όλη αυτή η υπομονή τους βγήκε σε καλό. Το Sun Gangs είναι δίχως δεύτερη σκέψη η καλύτερη δουλειά τους μέχρι και σήμερα (τον Απρίλιο δηλαδή που κυκλοφορεί και ''νόμιμα'' το άλμπουμ). Σίγουρα η ερμηνεία του Finn είναι και πάλι το πρώτα πράγμα που θα σταθείς ακούγοντας τον δίσκο. Αλλά όχι μόνο αυτό. Γιατί πέρα από τις γνωστές πιάνο-φωνή συνθέσεις τα ξεσπάσματα είναι εντυπωσιακά. Τύμπανα που ξεδίνουν, κιθάρες που οργιάζουν και ένας αγνώριστος Andrews να βγάζει τα απωθημένα του στο μικρόφωνο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Larkspur (τι κομματάρα), διάρκειας οκτώμισι λεπτών, χάος. Ξεκινά σαν εκκλησιαστική ψαλμωδία και εξελίσσεται σε εφιάλτη, δεν πιστεύεις ότι ακούς Veils, τόσο πολύ. Κάνε preorder τώρα! Εδώ κατεβάζεις και τραγουδάκι δωρεάν.

Σχόλια

Ο χρήστης evaversus είπε…
Μάλλον τα παραλέμε λίγο για τους veils ε; Και ευτυχώς που ο Finn Andrews δεν έχει καμμία σχέση με τους φοβερούς Finn του Γερμανού Πάτρικ Ζίμερ γιατί τρόμαξα προς στιγμήν ...Αν έχει παντως και αυτός πολύ Λαβίνια ... Επιφυλάσομαι για το Larkspur ... δεν το άκουσα ακόμα .
Ο χρήστης Unknown είπε…
Μπα μωρέ, δεν τα παραλέμε. Είναι ο καλύτερος δίσκος τους και το larspur μαμάει, απλά τα πράγματα. Δεν είναι και ο δίσκος της χρονιάς αλλά μια χαρά παρέα σου κρατάει.

Δημοφιλείς αναρτήσεις